Doge sta op stoelen

Twee soorten Doge sta op stoelen

Doge heeft twee verschillende lijnen sta op stoelen:

  • de Doge modulair collectie
  • de Doge multisit collectie.

De sta op stoelen van beide collecties van Doge zijn van zeer hoogwaardige materialen gemaakt en hebben een fantastisch zitcomfort.

De sta op stoelen uit de Doge modulair collectie worden speciaal voor u op maat gemaakt zodat u van een perfect zitcomfort kunt gaan genieten. U wordt ook goed ondersteund door deze stoelen omdat ze speciaal voor u zijn gemaakt. Verder zijn de sta op stoelen uit de Doge modulair collectie in hoogte verstelbaar waardoor u makkelijk in en uit uw stoel kunt stappen. De sta op stoelen zijn in verschillende modellen te verkrijgen en deze verschillende modellen zijn in verschillende bekledingen te verkrijgen. Door het grote assortiment en de vele mogelijkheden is er altijd wel een stoel te vinden die gepast is voor u en uw budget. Ook kunt u er voor zorgen dat de stoel leuk bij de rest van uw huis past zodat het niet alleen een medisch hulpstuk is.

Arcoda sta op stoel

Als u een erg klein budget heeft dan is er nog de Arcoda sta op stoel, deze sta op stoel behoord nog tot de modulair collectie maar is alleen een vereenvoudigde versie er van. Deze stoelen hebben minder extra opties en zien er qua design minder mooi uit. Wel worden deze stoelen ook voor u op maat gemaakt en kunnen ze u omhoog en omlaag brengen.

Bij de Doge sta op stoelen uit de multisit collectie worden al uw maten van uw lichaam opgenomen en wordt de stoel special voor u in de fabriek gemaakt. De Doge multisit sta op stoelen worden zo gemaakt dat ze u een optimale ondersteuning bieden met uw fysieke beperkingen. De stoelen helpen u met het in en uit uw stoel komen en zorgen er voor dat u prettig kunt zitten.

Vergoeding voor Doge sta op stoel

U kunt een Doge sta op stoel in sommige gevallen vergoed krijgen van uw zorgverzekeraar. Om te weten of u een vergoeding kunt krijgen en hoe hoog de vergoeding is dient u contact op te nemen met uw zorgverzekeraar.

U kunt ook contact opnemen met een van onze sta op stoel specialisten. Wij kunnen aan de hand van enkele vragen direct vast stellen of u een vergoeding krijgt en hoe hoog deze vergoeding is. Als u weet of u een vergoeding kunt krijgen dan kunt u samen met een specialist een geschikt model voor u gaan uitzoeken wat binnen uw vergoeding valt.

Doge sta op stoel huren

Als u geen sta op stoel vergoed krijgt en zelf het geld niet heeft om er een te kopen dan kunt u een Doge sta op stoel huren. Een Doge sta op stoel huren is vaak een goed en goedkoop alternatief als u de stoel zelf niet kunt betalen. Ook als u de stoel maar voor een korte tijd nodig heeft dan is het handig om een sta op stoel te huren.

Ook voor meer informatie over de sta op stoelen huren kunt u contact met ons opnemen. Wij kunnen u vertellen welke modellen te huur zijn en wat de kosten zijn om bepaalde modellen te huren.