Carmen sta op stoelen

Steeds meer mensen kiezen een Carmen gezondheidsstoel

Hebt u soms last van uw pijnlijke gewrichten= Mensen die minder goed spieren kunnen bewegen, pijnlijke gewrichten hebben of moeite vooruit komen kunnen goed gebruik maken van de Carmen sta op stoel. De sta op stoel is speciaal ontwikkeld voor diegene die minder snel in de benen kunnen komen of problemen met de benenwagen hebben. Het zorgt ervoor dat men op een makkelijke manier recht op kan staan zonder dat er veel inspanning moet worden verricht. Het is dan ook een echte gezondheidsstoel waarmee iedereen op een gemakkelijke manier op kan staan. Werkt uw motoriek ook minder gunstig dan kunt u met de Carmen stoel goed tot rust komen en daarna zonder inspanning op staan. Wat houdt het hebben van de Carmen sta op stoel verder voor u in?

Voor wie geschikt?

Naarmate men ouder wordt krijgt men meer problemen aan het lichaam en wordt men sneller ziek. Meerdere aandoeningen kunnen er aanleiding voor zijn waarom de spieren en gewrichten niet meer zo reageren zoals het hoort. Bij ziekten zoals reuma, multiple sclerose of andere ziekten kunnen de gevolgen zeer groot zijn. Is men eenmaal patient of ouder dan beweegt alles veel minder goed en efficiƫnt waardoor het opstaan tot problemen kan leiden. Om als patient gemakkelijker uit de comfortabele stoel te kunnen opstaan kan men gebruik maken van de Carmen sta op stoel. Het ziet eruit als een standaard stoel of fauteuil echter door de inwendige motoriek kan de stoel in verschillende handige standen worden gebracht zodat men uit de zittende positie snel de staande positie zonder moeite kan aannemen.

Werking Carmen

De Carmen sta op stoel is opgedeeld in een drietal onafhankelijk opererende delen waartoe per deel een eigen motor is ingebouwd. Het zorgt ervoor dat:

  • het kuitdeel;
  • de rugsteun;
  • de zitting;

apart van elkaar kunnen worden bewogen. Deze kunnen worden bewogen met een simpele afstandsbediening welke door de zittende zelf kan worden bediend of door de partner. Men kan de Carmen sta op stoel in vele standen zetten naar gelang de wensen van de gebruiker. Daarmee kunt u altijd de juiste stand vinden waarbij uw spieren en gewrichten compleet worden ontlast en u dus optimaal kunt relaxen.

Het ziet er comfortabel uit

De Carmen sta op stoel ziet er gewoon uit als een normale lekker zittende stoel. Er zijn meerdere uitvoeringen beschikbaar waarbij men de keus heeft tussen:

  • lederen bekleding;
  • meerdere stofsoorten;
  • hout soorten en kleuren.

De keuze variatie binnen het Carmen sta op stoelen assortiment is dus zeer uitgebreid waardoor het past binnen iedere interieur. Omdat het lijkt op een zeer gewone relax stoel zal het dus niet opvallen binnen iedere inrichting. Heeft u problemen met opstaan dan kunt u goed gebruik maken van de Carmen sta op stoel. U kunt in de prachtig uitgeruste Carmen stoel heerlijk tot rust komen en als u wilt op staan dan kunt u met een paar handige drukken op de knop het inwendige van de stoel in werking zetten. Daarmee krijgt u de mogelijkheid om op een gemakkelijke manier met de Carmen stoel op te staan.